THE BEST SIDE OF غذاهای بیماران

The best Side of غذاهای بیماران

The best Side of غذاهای بیماران

Blog Article

آزمایشات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که شاه توت می تواند سلامت مغز را حفظ کرده و حافظه را تقویت کند و احتمالاً از چنین عوارض جانبی شیمی درمانی جلوگیری کند.

برای بیماران اورمیک، سوپ به عنوان پیش غذا سرو نمی‌شود (به دلیل محتوای پتاسیم بالا)

ترکیب با تغذیه سالم: شیرینی‌جات را به عنوان بخشی از تغذیه سالم خود مصرف کنید.

در صورت عدم دریافت پروتئین کافی، دوران بهبودی پس از بیماری طولانی‌تر شده و می‌تواند مقاومت در برابر عفونت را نیز کاهش دهد. افراد مبتلا به سرطان اغلب پس از جراحی، شیمی درمانی یا پرتودرمانی بیشتر از حد معمول نیاز به پروتئین دارند.

پیاز، سیر و هویج را خرد کرده و به شلغم اضافه کنید، سپس با روغن و برگ آویشن تفت دهید.

موز اغلب حاوی نوعی فیبر به نام پکتین است که می تواند به ویژه برای مبتلایان به اسهال ناشی از درمان سرطان مفید باشد.

با توجه به کاهش اشتهای این بیماران و از طرفی افزایش نیاز‌های تغذیه‌ای در این بیماران توزیع میان وعده الزامی است.

به طور کلی، مصرف این دسر در وعده صبحانه به میزان معقول و با در نظر گرفتن نیازهای خود از نظر غذایی می‌تواند یک انتخاب خوب باشد.

از سوی دیگر، چربی های موجود در گوشت قرمز یا ترکیبات ناشی از کباب کردن گوشت با حرارت بالا شامل هیدروکربن های آروماتیک پلی سیکلیک و آمین های آروماتیک هتروسیکلیک ممکن است باعث تحریک و پیشبرد فرآیند سرطان زایی گردند.

در صورتی که مطابق با توصیه های موجود باشد می تواند خطر سرطان پستان را در زنان یائسه کاهش دهد. همچنین گزارش شده است در زنان مبتلا به سرطان پستان، دریافت رژیم غذایی کم چربی، خطر get more info بازگشت سرطان پستان را به طور چشم گیری کاهش می دهد.

منابع خوب پروتئین، عبارتند از: ماهی، مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، تخم‌مرغ، لبنیات کم‌چرب، آجیل و کره مغزها، لوبیا، نخود، عدس و سویا.

رعایت این نکات می‌تواند به شما کمک کند تا از مصرف شیرینی‌جات لذت ببرید و در عین حال سلامتی خود را حفظ کنید.

رژیم غنی از چربی معمولا میزان گوشت و کالری بالایی نیز دارد که باعث اضافه وزن و چاقی و افزایش بروز سرطان می شود.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page